Perversu’ de pe targu ocna original

Este vorba despre un tip din cartierul bucurestean rahova care a fost implicat intr-un incident cu un fost cumnat. Ceea ce este iesit din comun a fost modul de explicare al intamplarii, in 2 minute a reusit sa amuze toata lumea de pe youtube, iar mai recent Bendeac a inceput sa-i dedice un persaonaj.

VA URMA…

Publicat în FUNNY. Etichete: , , , , . Leave a Comment »

De ce avem mâinile reci, indiferent de anotimp

 

foto realsimple.com

 

Multe persoane, în special femeile, se plâng că au mâinile reci ca gheaţa, indiferent de anotimp. Care sunt cauzele acestui fenomen şi cum ameliorăm simptomele care apar, ne spun specialiştii Centrului Medical Unirea (CMU).

“Este vorba despre o circulaţie sanguină deficitară în zonele periferice. Există studii medicale extinse care au arătat că, în prezenţa unor temperaturi scăzute, sunt alimentate prioritar cu sânge inima, rinichii şi creierul, astfel că viteza circulatorie periferică este mai scăzută”, explică Roxana Dumitrescu, medic specialist medicină internă CMU.

Cele mai frecvente cauze ale unei circulaţii periferice deficitare sunt bolile aparatului circulator, ateroscleroza, artrita (arteriopatie obliterantă), cele inflamatorii şi afecţiunile arterelor.(mai multe pe realitatea.net)

Publicat în SANATATE. Etichete: , , , . Leave a Comment »

HTC Gratia, un nou smartphone Android

foto agora.ro

HTC a anunţat ieri lansarea la nivel european a telefonului HTC Gratia, o completare performantă şi elegantă a portofoliului de smartphone-uri Android.

Telefonul elegant şi compact HTC Gratia combină stilul şi funcţionalitatea şi vine cu o carcasă din material moale, cu margini curbate şi cu o cameră foto de cinci megapixeli şi autofocus. Telefonul, care are o lungime de puţin peste 10 cm şi cântăreşte aproximativ 115 grame, vine cu sistemul de operare Android 2.2, cea mai recentă versiune a platformei.
HTC Gratia include şi experienţa HTC Sense, care pune accentul pe utilizator, prin funcţionarea telefonului într-un mod natural şi personal şi, în acelaşi timp, oferă funcţii care te fac să zâmbeşti. De asemenea, oferă mai multe moduri prin care utilizatorul poate rămâne conectat prin Friend Stream – o aplicaţie care centralizează actualizările primite pe Facebook, Twitter şi Flickr într-un singur flux.(mai multe pe agora.ro)

Aici ultima melodie de la Black Eyed Peas – The Time

Borcea a plătit 16.000 de euro pentru noul păr

foto violamania.gsp.ro

 

Cristi Borcea (40 de ani) a recunoscut la o emisiune tv că şi-a făcut implant de 3.500 de fire de păr în SUA, confirmând că a plătit 16.000 € pe patru şedinţe.

“Pe piaţa din SUA, o operaţie de acest gen e mai costisitoare decât la noi. În România, intervenţia ar fi mai ieftină, circa 3.000 de euro”, a declarat chirurgul estetician dr. Cristian Niţescu. Specialistul consideră că bărbaţii din România ar trebui să fie mai deschişi spre chirurgia estetică.
În două luni, Borcea a făcut patru şedinţe de implant. O şedinţă costă 4.000 de euro, astfel că a dat în total 16.000 de euro. (mai multe pe libertatea.ro)

Bogătaşii au un hormon care-i face să trăiască mai mult

foto chipbruce.wordpress.com

 

Dacă ai auzi fraza „oamenii bogaţi trăiesc mai mult decât cei care sunt săraci” ai crede că beneficiază de tratamente medicale mai bune, mănâncă bucate mai scumpe şi au bani pentru ca să se îngrijească mai bine. Totuşi, se pare că nu doar aceste aspecte îi ajută pe bogătaşi să trăiască vieţi mai lungi.

Cercetătorii de la University College of London, din Anglia, au realizat un studiu pe tema longevităţii, în urma căruia au descoperit că „de vină” pentru durata vieţii, pe lângă alte aspecte genetice şi de stil de viaţă, este un hormon, denumit DHEAS (sulfat de dehidroepiandrosteron).

Se pare că în cazul persoanelor care au mai mulţi bani, secreţia acestuia este mai abundentă. Oamenii care au mai mult DHEAS tind să ducă vieţi mai active, să muncească până la vârste mai înaintate şi să aibă un grup mai mare de prieteni, adică să fie mai sociabili. (mai multe pe libertatea.ro)

Fener – Galata 0-0, Hagi incepe bine

 

Gică Hagi şi-a început bine noul mandat la Galata: 0-0 ieri, pe terenul lui Fener, în etapa a 9-a a campionatului Turciei.
Hagi nu a dormit cu o zi înainte de meciul cu Fener. „Sper să fiu inspirat”, acesta a fost mesajul său, repetat obsesiv în ultimele 24 de ore. Cu 30 de minute înainte de startul derby-ului, „Regele” a luat pulsul stadionului. Încălzite, tribunele nu l-au cruţat pe antrenorul duşmanilor de moarte. Hagi a răspuns huiduielilor cu un zâmbet. S-a întors spre cabine, nu înainte de a arunca un ochi spre sectorul fanilor Galatei, repartizat exact în colţul de unde, pe vremea când era jucător, bătea cornerele apărat de scutieri.

A schimbat jumătate de echipă
Hagi a început jocul aşezat pe bancă. După nici zece minute s-a ridicat şi şi-a descheiat sacoul. Afară era destul de răcoare, dar jocul l-a înfierbântat. În primele 20 de minute, Galata a avut patru ocazii mari de gol, mai multe decât în tot meciul anterior, pierdut acasă cu 2-4 în faţa celor de la Fener. Hagi a operat însă şase modificări în formula de start faţă de etapa trecută, iar prima repriză i-a certificat mutările. Fener nu a mişcat. Gică a urmărit primele 45 de minute la marginea suprafeţei rezervate antrenorilor. A gesticulat, l-a aplaudat de două ori pe Elano, a aşezat apărarea şi a făcut semn atunci când a considerat că e cazul ca echipa să urce în jumătatea adversă. A rămas înmărmurit la un şut scos de la vinclu de portarul Fenerului. În prima repriză, goalkeeperul Galatei a avut probleme doar cu laserele din tribună care-i intrau în ochi. Asta primesc rivalii pe „Sukru Saracoglu”: huiduieli şi lasere în ochi!

 

În partea a doua, Fener s-a urcat efectiv peste Galata. Hagi a mutat imediat, schimbând doi jucători pentru a întări mijlocul, dar chiar şi aşa, trupa sa a început să cedeze fizic. „Regele” scoate şi vedeta Elano, iar ultimele 15 minute le urmăreşte în picioare. Gesticulează nervos la o fază şi tribuna îl fluieră. Galata respiră greu, dar se trezeşte din pumni şi Pino trage în plasa laterală în ultimul minut. Gică îşi pune mâinile în cap, dar zâmbeşte larg la fluierul de final. „Era Hagi” a început promiţător.(mai multe pe prosport.ro)

 

Stiati ca…

DJ Sava peste Usher sau Lady GaGa in topurile din Bulgaria

foto utv.ro

DJ Sava şi Raluka – “I like (the trumpet)” i-a cucerit pe bulgari ajungând a 6-a cea mai difuzată piesa în top 20-ul din Bulgaria după numai o săptămână de clasament! Dj-ul român a ajuns să fie mai difuzat, în ţara vecină, decât mult mai cunoscutul dj francez David Guetta, care a susţinut zilele trecute un show şi în România.

“Mă bucur când melodiile mele sunt ascultate şi în străinătate, mă bucur că muzica mea ajunge la tot mai mulţi oameni. „I Like (The Trumpet)” este o piesă care fost numărul 1 timp de 11 săptămâni consecutiv la radio în România şi care acum uşor-uşor se ascultă şi în Europa”, a declarat Dj Sava. DJ Sava este pe locul 6 în Top 20 cele mai difuzate piese de către radiourile din Bulgaria, săptămâna trecută, conform Nielsen.(sursa libertatea.ro)

Publicat în MUZICA. Etichete: , , , , , , , , . Leave a Comment »

Mutu a comis-o iar…

Se pare ca Adrian Mutu etse foarte activ in viata extrasportiva, si asta o dovedeste ultima lui ”iesire” la un restaurant din Italia, cand a batut un chelner de l-a bagat in spital. Din informatiile aparute se pare ca acel ospatar va avea nevoie de 25 de zile de internare.
Mutu riscă între trei luni şi trei ani de închisoare

Conform presei italiene, internaţionalul român riscă puşcăria după ce azi-noapte a bătut un ospătar într-un local din Florenţa.

După 9 luni de suspendare pentru dopaj, fotbalistul român Adrian Mutu riscă să-şi continue perioada de inactivitate la puşcărie. În baza Codului Penal italian, Mutu ar putea ajunge după gratii pentru o perioadă cuprinsă între trei luni şi trei ani!

Adrian Mutu, a cărui perioadă de suspendare expiră săptămâna viitoare, a băgat în spital azi-noapte un ospătar de la un local din Florenţa.(mai multe pe evz.ro)


Craiova – Vaslui 0-1 scor final

 

craiova-vaslui 0-1

Oltenii nu au luat nici un punct la capătul unui meci în care au ratat zece mari ocazii de gol şi un penalty. Victor Piţurcă a pierdut dramatic primul meci pe teren propriu de la preluarea Universităţii şi, cel puţin pentru moment, oltenii se uită doar pe gaura cheii la drumul care duce spre Europa.

Piţi nu a fost impresionat de atmosfera de la derby-ul fotbalului românesc şi le-a cerut fanilor olteni să arate ţării cum se face atmosferă. Şi suporterii l-au ascultat. Cu o oră înainte de meci, pe „Ion Oblemenco” erau deja mai mulţi suporteri ca la Dinamo – Steaua, iar la primul fluier al arbitrului, se adunaseră 25.000. Paradoxal însă, presiunea tribunei a afectat mai mult Ştiinţa. Oltenii au început ezitant, au greşit pase simple la mijlocul terenului, permiţându-le oaspeţilor să treacă la conducerea jocului. Chiar şi aşa ocaziile la poarta lui Stanca au fost rare. Bara lui Wesley (’37) a anunţat însă golul lui Yero din finalul reprizei, marcat la singura ezitare a apărării Ştiinţei.(mai multe pe prosport.ro)

 

Dacia concurează pentru titlul de „cea mai înșelătoare companie” din Franța

foto lincah.com

Asociația ecologică „Amis de la Terre” organizează în Franța un „concurs” pentru acordarea premiului Pinocchio, dat celor mai înșelătoare companii care activează pe piața franceză.

La categoria „greenwashing”, Renault va lua locul celor de la Peugeot, care au fost nominalizați anul trecut, din cauza campaniei de comunicare  privind Dacia Duster, pe care producătorul auto a promovat-o ca fiind „respectuoasă cu mediul la un preț nemaiîntâlnit”.

„Concursul” este realizat în parteneriat cu Observatorul Independent al Publicității, iar lista concurenților mai cuprinde companii precum Crédit Agricole sau SNCF.

În luna iunie, campania de comunicare pentru Duster a primit o bilă neagră de la Juriul francez de Deontologie în Publicitate.

Dacia Duster nu este prietenoasă cu mediul. Cel puţin aşa a declarat și o organizaţie franceză care a făcut un pic de „show” la standul Dacia de la Salonul Auto de la Geneva, unde mai mulţi reprezentanţi ai Greenwashers au venit să „înverzească” SUV-ul „poluant”.(mai multe pe capital.ro)

Românii înghit medicamente contrafăcute de 100 de milioane de euro. Viagra, prima în top

foto info-sanitar.ro

Viagra, un produs care ameliorează disfuncţiile erectile, este cel mai piratat medicament de pe piaţă autohtonă

„Medicamentele contrafăcute reprezintă circa 5-7% din piaţa de produse farmaceutice din România”, a declarat pentru gândul Gabriel Turcu, preşedintele Asociaţiei Anti-Contrafaceri REACT România. Tradus în cifre, acest lucru înseamnă că românii dau anual pe astfel de produse peste 100 de milioane de euro. Potrivit reprezentanţilor grupului Pfizer, cel mai mare producător farmaceutic din lume, una dintre problemele majore ale pieţei de profil este reprezentată de produsele contrafăcute. „Dintre toate produsele din portofoliul Pfizer, în ceea ce priveşte contrafacerile, cele mai mari probleme le avem cu Viagra. Doar în 2009, din toate produsele Pfizer contrafăcute, 88% au fost reprezentate de Viagra”, a spus Steve Allen, Global Security Director al companiei farmaceutice Pfizer.

„Deosebit de grav este impactul pe care medicamentele contrafăcute le au asupra sănătăţii consumatorilor. De la simplul disconfort, până la moarte. Au fost identificate pastile contrafăcute în care nivelul de substanţă activă îl depăşea de opt mii de ori pe cel din medicamentul original”, a mai afirmat reprezentantul Pfizer. El redă dimensiunea internaţională a fenomenului şi spune că, la nivel european, se estimează că vânzările de medicamente contrafăcute totalizează aproximativ 10,5 miliarde de euro, un potenţial număr de 77 de milioane de europeni punându-şi viaţa în pericol cumpărând medicamente fără reţetă.(mai multe pe gandul.info)

Varsta aparitiei bolii Alzheimer a scazut de la 70 la 45 de ani

 

foto efitnessnow.com

In goana vietii moderne, pierdem un atu pretios: memoria. In ultimii zece ani, numarul celor cu tulburari de memorie a crescut cu 20%. Si mai grav este ca scade dramatic varsta de declansare a bolii Alzheimer

 

In Romania, avem deja pacienti de numai 40 de ani.

Vi se intampla de multe ori sa uitati unele lucruri? Ar putea fi primul stadiu al celei mai temute boli de memorie, Alzheimer, care-l ameninta pe omul modern cu serviciu stresant, alimentatie proasta si probleme financiare.

Exista si alta semne care ar trebui sa va dea de gandit.

Nu vrem sa speriem pe nimeni, insa, atunci cand vi se intampla frecvent sa uitati anumite lucruri, mergeti la doctor. In Romania sunt in prezent 300.000 de oameni care sufera de Alzheimer.

Cifra reala a celor care au aceasta afectiune, dar nu stiu, e insa dubla.

Stresul continuu duce la tulburari depresive chiar daca nu exista alte afectiuni psihice de fond, iar cei mai afectati de acest lucru sunt „performerii”, oamenii foarte bine pregatiti profesional, care se implica profund in tot ce fac, oamenii responsabili, cei de la care se cere mult si care, la un moment dat, sunt depasiti de activitatea si raspunderea pe care o au.

Ce avem de facut ca sa nu ajungem aici ? Sa luam o pauza de cinci minute la fiecare ora de lucru si antioxidanti vitali din citrice si fructe exotice.(mai multe pe Stirileprotv.ro)

Ultima melodie – Arsenie

Apple a lansat o noua generatie de ultraportabile MacBook Air

 

foto apple.com

 

Apple a lansat miercuri noua generatie a modelului sau ultra-portabil, MacBook Air. Noul model vine cu un design nou, diferit de modelele precedente, cu un accent mai mare pus pe durabilitate si ergonomie. Noua gama Air este disponibila in doua dimensiuni, cu un model de 11 inci si un model de 13 inci.

Notebook-ul de 11 inci este cel mai mic Mac produs vreodata si are o greutate de doar un kilogram. Grosimea variabila masoara 1,7 cm in cel mai gros punct si doar 3 mm in cel mai subtire punct. Carcasa este construita dintr-o singura bucata de aluminiu, pentru o durabilitate crescuta, iar had-disk-ul este inlocuit cu memorie flash. Modelul de 11 inci este disponibil in varianta cu procesor Intel Core 2 Duo la 1,4 sau 1,6Ghz, cu o capacitate de stocare de 64 GB sau 128 GB si cu 2 sau 4 GB de memorie RAM. Display-ul are o rezolutie de 1366 x 768 de pixeli. In ceea ce priveste conectivitatea, Air-ul de 11 inci are doua porturi USB 2.0 si un conector Mini DisplayPort. Durata de viata a bateriei va fi de 5 ore in conditii obisnuite, iar pretul porneste de la 999 de euro in Europa (mai multe pe hotnews.ro)

Gica Hagi, noul antrenor al lui Galatasaray

foto resimcenter.com

Site-ul oficial al lui Galatasaray a anuntat, in cursul zilei de joi, marea mutare de pe banca tehnica, Gica Hagi urmand sa pregateasca echipa de pe Ali Sami Yen. Contractul dintre fostul international roman si turci se intinde pe un an si jumatate, iar secundul Regelui la Istanbul va fi Tugay Kerimoglu.

Rijkaard a plecat, iar echipa are din nou antrenor principal: Gheorghe Hagi. Fostul international roman va fi prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa care va avea loc la centrul sportiv de la Florya”, se precizeaza in Milliyet.

Conform jurnalistilor turci, „Regele” a dorit un contract pentru urmatorii trei ani de zile, dar conducerea turcilor i-a oferit doar o intelegere pentru un an si jumatate. (mai multe pe hotnews.ro)

S-a lansat oficial windows mobile 7

foto fun2chill.com

Vodafone lansează în România LG E900 Optimus 7, primul telefon de pe piaţa locală care funcţionează cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.

LG E900 Optimus 7 are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,8”, WVGA, procesor de 1 GHz, cameră foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1500 mAh, memorie 256 MB ROM şi RAM 512 MB şi GPS integrat. LG E900 Optimus 7 este compatibil HSDPA care permite utilizatorilor să acceseze Internetul la viteze de pana la 7,2 Mbps.(mai multe pe antena3.ro)

Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord

 

foto entertainment.gather.com

 

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord în timp ce se afla pe platourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fost distribuit, filmul de acţiune „Weapon”, informează mediafax.ro citand popeater.com.

Actorul belgian a suferit acest atac de cord, despre care presa americană afirmă că a fost unul minor, la doar o zi după ce a împlinit vârsta de 50 de ani.

Agentul de presă al actorului a declarat pentru MTV News că Van Damme „este OK”.

Filmările pentru pelicula „Weapon” au avut loc în România până la sfârşitul săptămânii trecute, când echipa de producţie s-a mutat la New Orleans (SUA) pentru trei zile de filmare. La puţin timp după sosirea în SUA, au apărut câteva complicaţii, iar filmările au fost suspendate. Ulterior, presa americană a aflat că acele „complicaţii” la care se refereau producătorii filmului au constat într-un atac de cord suferit de Van Damme.(mai multe ep procinema.ro)

Super animatie

Publicat în FUNNY. Etichete: , , , . Leave a Comment »

Niciun Duster nu a intrat în service până acum

 

foto automobilsport.com

 

Duster, primul SUV construit de Automobile Dacia, este o maşină atât de fiabilă încât până şi japonezii ar trebui să fie invidioşi. De la lansarea modelului, în luna martie şi până în prezent, niciun Duster nu a intrat în service.

Duster este cel mai reuşit model pe care Dacia l-a lansat pe piaţă. Modelul Duster a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva din luna martie şi lansat în ţara noastră pe  18 martie, în prezenţa pilotului francez Alain Prost, cel care a condus versiunea de competiţie Duster în trofeul Andros.

Maşina este atât de bine construită încât, la mai bine de şase luni de la comercializarea pe piaţă, niciun model nu a ajuns service. Niciunul dintre cei mai mari dealeri Dacia, Adras, Auto Cobălcescu sau Auto Marcu’s Grup nu au efectuat vreo reparaţie la vreun model Duster până în prezent.

„Nu am avut nicun Duster în service, din păcate pentru noi. Este o maşină foarte fiabilă. Am avut numai maşini care au venit la revizie, este vorba despre două modele din cele 100 pe care le-a achiziţionat operatorul de telecomunicaţii Orange”, a declarat pentru capital.ro Marian Anghel , director service Auto Cobălcescu.

Cei de la Adras nu au văzut decât un singur Duster în service-ul lor şi acela venit pentru prima revizie de 15.000 de km.

„Nu am efectuat nicio intervenţie la niciun model Duster, sunt maşini foarte bune. Am avut o singură maşină care a venit la revizie, dar doar atât” ne-a declarat Cioc Dincă, manager service la Adras.

La Auto Marcu’s Grup au intrat mai multe maşini în service, dar tot pentru revizii.

„Am avut două modele în service, dar nu pentru defecţiuni, ci pentru revizii. Am avut şi un model 4×2 şi unul 4×4”, a declarat Ion Ciobanu, director la Auto Marcu’s Grup.(mai multe pe capital.ro)

Femeile care petrec mult timp în faţa calculatorului îmbătrânesc mai repede

 

foto mediafax.ro

 

Persoanele care petrec mult timp în faţa computerului îmbătrânesc mai repede şi mai ales femeile, arată un articol publicat de cotidianul britanic The Telegraph.

Calculatorul provoacă multe probleme: dureri musculare, oboseşte ochii, sindromul canalului carpian, dependenţă şi chiar probleme obstetrice.

Femeile care stau prea mult pe internet şi în faţa ecranului prezintă un risc crescut să facă riduri de leu (ridurile verticale dintre sprâncene), gât de curcan (piele căzută pe gât) şi să treacă printr-o schimbare accentuată a ovalului feţei, potrivit specialistului britanic dr Michael Prager.

Problema va avea o mai mare amploare la viitoarele generaţii, odată ce calculatoarele vor fi peste tot, la locul de muncă şi acasă, iar copiii vor recurge la ele din cea mai fragedă copilărie.(mai multe pe adevarul.ro)

Vîntu ar putea fi operat din nou

 

foto politicon.ro

 

Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns în stare gravă, duminică noapte, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde doctorii l-au stabilizat. Omul de afaceri a fost supus, ieri dimineaţă, unor investigaţii medicale complete.

 

Afaceristul suferă de poliomielită încă din copilărie, însă în ultimii ani are şi probleme cardiace. În mai 2007, la Spitalul AKH din Viena, o echipă de medici condusă de prof. dr. Michael Grimm i-a montat lui Sorin Ovidiu Vîntu un bypass.

Ieri, afaceristul a fost supus, la Spitalul Floreasca, unui set complet de analize, pentru că se suspectează că el ar fi suferit un infarct. În mod normal, Vîntu ar fi trebuit să plece imediat la Viena, pentru că numai specialiştii care l-au operat în urmă cu trei ani îi cunosc exact situaţia medicală. La ora actuală însă, afaceristul are interdicţie de a părăsi România, măsura fiind luată de instanţă în dosarul în care este acuzat pentru favorizarea infractorului, respectiv a lui Nicolae Popa. Acum, Vîntu aşteaptă verdictul doctorilor de la Floreasca pentru a afla dacă are nevoie de o nouă operaţie.(mai multe pe libertatea.ro)

”Jumătate din Constanţa se poate prăbuşi în mare”


 

foto earthobservatory.nasa.gov

 

Gigi Chiru, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Constanţa, a prezentat, zilele trecute, expertiza tehnică în cazul craterului de pe strada Traian, din cauza căruia mai multe clădiri din zonă stau să cadă. În urma expertizei, s-a constatat că jumătate din oraş este în pericol de a se prăbuşi.

 

După ce în urmă cu câteva zile craterul de pe strada Traian din Constanţa s-a adâncit şi mai tare, autorităţile locale au solicitat o expertiză tehnică a terenului. Gigi Chiru, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Constanţa, a precizat că terenul din acea zonă este atât de ud, încât jumătate din oraş este în pericol de a se prăbuşi în mare. (articol integral pe libertatea.ro)

Bute nu va merge la nicio televiziune din Romania!

Lucian Bute, care sâmbătă şi-a apărat pentru a şasea oară titlul mondial IBF, va veni sâmbătă acasă,    însă el nu va participa la nici o emisiune TV în semn de protest faţă de faptul că meciul lui cu Brinkley    nu a fost transmis.

Campionul este mâhnit că românii lui nu au văzut disputa cu Brinkley, una în care a făcut spectacol,    trimiţându-şi de trei ori adversarul la podea. „Lucică a fost foarte afectat că meciul nu s-a transmis în    România. Aşa se explică şi faptul că nu a răspuns la telefoane, nici de la televiziuni, nici de la ziare”, a      confirmat Rudel Obreja, preşedintele FR Box, cel care a fost prezent la disputa de la Montreal, scrie        Gazeta Sporturilor.(mai multe pe antena3.ro)

Vaticanul l-a declarat catolic pe Homer Simpson!

Concluzia că The SImpsons ar fi catolici a fost trasă de un preot iezuit care a vizionat un episod din 2005. În episodul respectiv, Homer şi Bart întâlnesc un preot, părintele Sean, a cărui voce a fost dată de actorul Liam Neeson, care le dezvăluie religia

Ziarul Vaticanului a scris că personajul de desene animate Homer Simpson ar fi catolic, lucru care l-a deranjat pe producătorul faimosului serial de animaţie

„Puţini ştiu, iar el face totul pentru a o ascunde, dar este adevărat: Homer J. Simpson este catolic”
, a scris L’Osservatore Romano într-un articol, sub titlul „Homer şi Bart sunt catolici”. (mai multe pe adevarul.ro)

Bancul saptamanii – Diferenta fundamentala dintre fetite si baietei…

Cea mai tare stenograma a lui Vantu!!

Probabil ca stenogramele de mai jos sunt din decembrie 2009 in preajma alegerilor. Oricum dupa ce am citit am ras de am lesinat.

  •  

    foto sorinovidiuvantu.wordpress.com

     

    Toader: Sa-mi bag p…, eu cred ca am fost isterici in lupta asta (n.r. lupta impotriva lui Basescu), de-aia ne uraste lumea, ca am fost isterici. SOV:Ei, am fost pe dracul! Stai linistit, tocmai, ca am lasat supape majore, Publika , Radio Realitatea, Catavencu, o gramada de organizatii, Guerrila, le-am lasat libere bai, baiatule! Toader: Daca nu erau alea eram in… cum e la Antena 3 acum. SOV: Stop, opreste-te.
    Toader: Aia ne-a credibilizat…”

  • Stelian TanaseDa ce crezi ca o sa fie duminicaSOV: O sa castige Geoana, Stelian. TanaseSa te auda Dumnezeu! SOVIn mod cert.Tanase: Ca, ca aseara nu s-a prezentat foarte bineSOV: Da, si-a luat o m..e cu hidrantul, ce dracul. Nu ca nu s-a prezentat bine, a fost catastrofa (mai multe pe HotNews.ro)

Noul Logan va fi mai ieftin

 

foto carblog.co.za

 

Următoarea generaţie a modelului Logan va fi proiectată integral în România, de către inginerii din cadrul Renault Technologie Roumanie, şi va costa mai puţin, anunţă Philippe Prevel, directorul programului Logan la nivel global

Viitorul Logan, la care inginerii români lucrează deja şi care va fi lansat pe piaţă peste doi-trei ani, va putea fi cumpărat la un preţ mai bun decât în prezent. „Viitorul Logan va fi mai ieftin. Vom căuta cele mai simple soluţii şi vom echipa maşina cu exact ce are nevoie clientul, nimic mai mult. Nu putem implementa tehnologie de dragul tehnologiei”, spune Philippe Prevel, fostul director general al Renault Technologie Roumanie, care acum ocupă funcţia de director al programului Logan la nivel global. Lansat în 2004 ca un model low-cost, destinat pieţelor emergente, proiectul „X90” sau Logan, a reprezentat o surpriză chiar şi pentru grupul francez, în condiţiile în care de la o singură versiune s-a ajuns în şase ani la şase modele, alte două urmând a fi lansate în anii următori. „În 2006 doar ne-am imaginat succesul modelelor Dacia, dar nu eram siguri. Acum suntem siguri. Dacă top-managementul Renault a decis să construiască acest centru în România, s-a estimat succesul. Iar acum este realitate”, afirmă Prevel. Piaţa maşinilor low-cost creşte mai rapid decât piaţa auto totală la nivel mondial, pe măsură ce ţări precum Brazilia, Rusia, India sau China se dezvoltă. Pe această piaţă auto, care potrivit Daimler AG va creşte cu încă 900 mil. maşini în următorii 25 de ani, vor concura viitoarele generaţii ale modelelor din gama Logan, care vor avea un preţ mai mic.(mai multe pe gandul.info)


Rapidul merge bine, Copos:trebuie sa vindem jucatori

foto gsp.ro

Rapid merge ceas în campionat, evoluţiile echipei sunt lăudate de toată lumea, iar giuleştenii sunt văzuţi ca favoriţi cerţi la titlu. George Copos (foto) este însă de altă părere şi după ce spunea că Şumudică trebuie să câştige titlul anul acesta, şi-a schimbat discursul, preconizând parcă o cădere a echipei!

Mai sunt probleme financiare la Rapid?
Din păcate, da! Şi uite, nimeni nu mai este dispus să ajute în această perioadă. Nu poţi să ceri împrumuturi de la bănci şi să garantezi cu banii pe care i-ai putea lua din cupele europene. Nu ştiu cum o scoatem la capăt, pentru că nu văd nicio rază de speranţă în acest moment.

Totuşi, ar trebui să existe o soluţie…
Trebuie să fie. Vom încerca să supravieţuim aşa până la iarnă, cel mai probabil vom reuşi, iar atunci va trebui să ne gândim bine cum ieşim din această încurcătură. (mai multe pe prosport.ro)