Laurentiu Duta – Shining Heart ft. Andreea Banica

Pe 20 martie Laurentiu Duta si Andreea Banica au lansat un videoclip nou pentru piesa Shining Heart…

Un peşte-tigru gigant, prins de un pescar britanic

Foto: telegraph.co.uk

Pescarul Jeremy Wade a descoperit un monstru preistoric într-o expediţie pe râul Congo, potrivittelegraph.co.uk.

Peştele enorm este unul dintre cei mai înfricoşători peşti de apă curgătoare din lume şi se pare că ar fi o versiune mult mai mare şi mai periculoasă a cunoscutului piranha.

Peştele are 32 de dinţi similari cu cei ai unui rechin al uriaş şi ataca până acum oameni şi crocodili.(mai multe pe realitatea.net)

Publicat în FUNNY. Etichete: , , , , . Leave a Comment »

Nuntile au scazut la jumatate iar divortile au crescu cu 17% :|

foto eaccesoriinunta.wordpress.com

Numărul de nunţi a scăzut la jumătate din cauza crizei, iar divorţurile au crescut cu 17% pe timp de vară.

Piaţa nunţilor a scăzut la jumătate de la începutul crizei, ajungând la o valoare de aproximativ 650 de milioane de euro, în timp ce numărul divorţurilor a crescut cu 17% în lunile de vară comparativ cu aceeaşi perioadă din 2008, potrivit unui calcul ZF

Evoluţia pieţei nunţilor se poate calcula după trei indicatori: numărul de căsătorii încheiate oficial, bugetele alocate petrecerilor de nuntă şi tarifele practicate de firmele organizatoare de astfel de evenimente.
Anul trecut, în România au avut loc aproape 134.000 de căsătorii, în scădere cu 10% faţă de 2008, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS). Raportat însă la primele opt luni din an, numărul de căsătorii a scăzut cu aproape 21% în 2010 prin comparaţie cu 2008, ajungând la aproape 90.000 în perioada ianuarie – august a acestui an. Dacă la această cifră se adaugă Citește restul acestei intrări »