Frumusetea i-a fost fatala. Medicii au lasat-o sa moara pentru ca arata prea bine

Louise Noon

Asa suna acuzatia unei mame, dupa ce fiica ei s-a spanzurat in camera spitalului unde era internata. Tanara suferea de tulburare bipolara si avea depresii puternice. Pentru ca era prea frumoasa, medicii nu au luat-o in serios.

Louise Noon, in varsta de 24 de ani, s-a sinucis la numai trei zile dupa ce a fost internata intr-un spital pentru tratarea afectiunilor psihice, sub diagnosticul de tulburare bipolara.
Dupa ce medicii legisti au ajuns, duminica, dupa aproape un an de investigatii, la concluzia ca in tratamentul aplicat de doctori tinerei au exista greseli fundamentale, mama femeii crede ca frumusetea fiicei ei a contribuit la moartea acesteia.
Louise s-a sinucis in luna iulie a anului trecut, dupa ce medicii au decis ca este suficient de stabila din punct de vedere psihic pentru a-i reduce controalele in camera de la sase pe ora, la numai doua.
“Sunt absolut devastata si nu pot sa nu ma gandesc ca daca boala lui Louise ar fi fost luata mai in serios, ar fi inca intre noi. Era o fire aventuroasa, care avea tot viitoul in fata. Avea o relatie de trei ani, o familie care o iubea, prieteni minunati si era foarte draguta. Din pacate, cred ca Citește restul acestei intrări »

Oare pana unde se va ajunge… Vezi la ce fel de ochelari lucreaza cei de la Google… (Video)

Project Glass este denumirea ochelarilor cu realitate augmentată de la Google. Gigantul din Silicon Valley lucrează la un dispozitiv care să te ajute să interacţionezi mai bine cu lumea din jurul tău. Plecând de la premisa că„tehnologia trebuie să lucreze pentru tine, să fie acolo când ai nevoie de ea şi să se dea la o parte când nu mai ai nevoie”, o echipă de trei oameni a prezentat Project Glass. O ramă de ochelari are ataşat un dipozitiv pe latura din dreapta. Acesta include o cameră foto şi un proiector de imagini.

Din pozele iniţiale, am crede că proiecţia imaginii se face direct pe suprafaţa ochiului. Se pare că o soluţie mai realistă ar fi proiectarea pe o lentilă obişnuită sau pe o lentilă de contact. Dispozitivul menţionat mai sus ar putea fi chiar montat pe orice pereche de ochelari. Clipul de mai jos ne oferă idee asupra potenţialului unor ochelari cu realitate augmentată, din perspectiva Google.

sursa:go4it.r0